2022, vilken kommer att vara den bästa nybörjarsurfbrädan?

Grunderna i surfing

Vad behöver du då veta om surfing innan du köper din första surfbräda? För att få en känsla för hur brädan kommer att prestera i vattnet, var uppmärksam på dessa tre nyckelområden.

Du kan bedöma hur flytande en bräda är utifrån dess volym. Om du är tyngre än genomsnittet behöver du en mer flytande bräda. Det mäts i liter flytkraft per kvadratfot. Normalstorleken på en bräda är 60 liter.

Det är också en bra idé att mäta brädans längd. För en nybörjare eller en vuxen med en större ram kan en kortare bräda vara lättare att kontrollera.

Styrelsens stabilitet bestäms av dess bredd. En bredare styrelse kommer att ge dig mer lugn när du först kommer på fötter. Surfbrädor för nybörjare och barn

En dag med surfande är en dag du sent kommer att glömma. Ett bra sätt att hålla sig i form och träffa nya människor och upptäcka en djupare mening i ditt liv. Det är uppfriskande och spännande. Du måste veta hur du väljer de bästa nybörjarsurfbrädorna eftersom det kan vara lite skrämmande i början.

Om du någonsin har försökt paddleboard, kan övergången vara lätt eftersom du redan har utvecklat en känsla av jämvikt. Skridskoåkning och skateboard är båda exempel på detta, och när man är i vattnet är det en helt annan sak.

Vi har gjort det tuffa lyftet igen. Här är en lista över de bästa början surfbrädorna, med detaljerade egenskaper. Välj bara lämplig bräda för dig och gå ut på vattnet nu!.

6-fotare från South Bay Board Co.

Nybörjarsurfare kommer att älska South Bay Board Co. 6′ Guppy surfbräda, som är lätt och lätt att bära under armarna när de springer mot vågorna, och den är bekväm att bära i barns händer med ett handtag. För unga surfare inger förtroende för unga surfare att ha en bräda de kan hantera, paddla lätt och ha kul i vågorna.

Barn och tonåringar (upp till 150 pund) är den primära målgruppen för Guppys design. Extra flytande och lätthanterlig i mindre vågor, den här brädan är tänkt att vara. På grund av brädans robusta konstruktion kan unga surfare lära sig att hoppa upp och åka vågor längs linjen med lätthet. Det är säkert och förlåtande att åka på en mjuk surfbräda som nybörjare.

Det här är inte en tunn docka av låg kvalitet. Designad för att hålla, det är en högkvalitativ soft-top. Skivans topp är laminerad och värmeförseglad med en dubbel stringer-uppsättning som går från nos till tail.

Nybörjarsurfbrädor från South Bay Board Co. är gjorda av mjukt skum.

South Bay Board Co.s mjuka surfbräda i skum för nybörjare har allt: stabilitet, utmärkt flytförmåga, lätt att paddla och förmågan att fånga vågor med lätthet. Som ett resultat rankas den på tredje plats på vår lista över de bästa surfbrädorna för nybörjare. Nybörjare mellan vikten 100 och 230 pund kan använda den här enheten.

Nybörjare bör gå med en stor bräda som 8’8 Heritage. Den ser ut, fungerar och fungerar som en longboard eftersom den är formad som en. Den har mycket flyt och stabilitet tack vare sin extra längd, bredd, tjocklek och volym (86 liter). Det är lätt att paddla, och själva brädan är blixtsnabb och kvick. Till och med en nybörjare kan enkelt glida till vågorna och fånga några strålar med denna bräda.

Wavestorm surfbräda för nybörjare med borstad grafik, 8’6″

Wavestorm 8′ Brushed Graphic är en fantastisk första bräda eftersom det är en bra surfbräda och en av de mest populära lära-att-surfa-brädorna någonsin.

Det är ett säkert och säkert alternativ för barn och vuxna som är inom sin viktgräns på upp till 200 pund. Stor, bred och kan rymma upp till imponerande 86 liter vatten, den här brädan är en bris att paddla, stiga upp på, fånga vågor på och ha en bra tid att göra det.

Vår expertis inom mjuka sporter och vårt rykte som USA:s favoritmärke för mjuka surfbrädor sträcker sig över två decennier, Wavestorm kan lita på. Detta är en tuff, långvarig bräda med en EPS-kärna, tre marinlagda stringers och ett fjädrande EBS IXL crosslink toppdäck. Som en nybörjarsurfbräda är denna bräda ett utmärkt val av många anledningar. Det här är den att få för den som letar efter en nybörjarsurfbräda med en fantastisk design.

About the Author

You may also like these